top of page

Fredrikstad Naprapat & Idrettsklinikk gir en profesjonell og relevant bedømning av kundens status og behov. Vi kombinerer naprapatbehandling med korrektiv- og funksjonell trening der det er behov for det.

IMG_8133_edited.jpg

Pernilla Elverhøi

Pernilla er en erfaren naprapat (med norsk autorisasjon) med eksamen fra Naprapathögskolan 1999. Hun var en av de første naprapatene i Fredrikstad og har stor erfaring fra over 40 000 konsultasjoner. Hun har gått STACs videreutdannelser i korrektiv – og funksjonell trening (STAC professional, STAC Grundtränare). Hon er utdannet MediYoga intruktør og holder kurser eller 1-1 konsultasjoner. 

 

Pernilla har også videreutdannelse i medisinsk akupunktur og behandling- og undersøkelse av barn. Hon har god erfaring med ergonomisk rådgivning og tilbyr arbeidsplassvurderinger. 

Spesielle interesseområder er hodepine, nakke, skulder- og kjeveproblematikk, stressrelaterte plager og behandling av barn. 

IMG_8152_edited.jpg

Halvor Elverhøi

Halvor Elverhøi har jobbet i Fredrikstad siden han tok eksamen på Naprapathögskolan 1998. Halvor var med å starte Fredrikstads første naprapatklinikk. Han har gått alle STACs videreutdannelser (STAC Professional, STAC Grundtränare og STAC Elittränare) samt har videreutdannelse i medisinsk akupunktur og bedriftshelsetjeneste. Halvor har tidligere jobbet som naprapat for bandylandslaget herrer og innebandylandslaget for damer og herrer.

 

Han har jobbet som fysisk trener og naprapat for Sarpsborg 08 samt har hjulpet til med det fysiske treningsopplegget til et antall idrettsutøvere og lag (bl.a. Halden Topphåndball, Halden Håndballklubb og Ringerike Panthers). Han er en av landets første naprapater med god erfaring fra over 40 000 konsultasjoner.

IMG_8140_edited.jpg

Ole Weel Sanne

Ole Weel Sanne har arbeidserfaring fra både Norge og Sverige etter at han tok eksamen på Naprapathögskolan 2009. Ole startet Østfold Rygg & Idrettsklinikk høsten 2011, og har siden 2014 jobbet på Fredrikstad Naprapat & Idrettsklinikk (tidligere STAC Fredrikstad). I mai 2022 fikk han autorisasjon som naprapat i Norge, han har i tillegg Legimitation fra Socialstyrelsen i Sverige.


Ole har videreutdannelse i idrettsmedisin, medisinsk akupunktur og KISS/KIDD. Han har spesialisert seg på funksjonell- og korrektiv trening, og gikk ut med best resultat på eksamen i sitt kull som STAC Elitetrener i 2017.


Ole er en naprapat med god erfaring. Han startet allerede som student med å jobbe mot idretten som student i Stockholm, og har bl.a. vært naprapat for HV71s U18- og U20- lag den tiden han var virksom i Jönköping.
Ole var fysisk trener for Råde IL i tre sesonger fra 2020-2022 (2. plass i 2021, seriemester i 2022).

bottom of page