Fredrikstad Naprapat & Idrettsklinikk gir en profesjonell og relevant bedømning av kundens status og behov. Vi kombinerer naprapatbehandling med korrektiv- og funksjonell trening der det er behov for det.

IMG_8133_edited.jpg

Pernilla Elverhøi

Pernilla er en erfaren naprapat med eksamen fra Naprapathögskolan 1999. Hun var en av de første naprapatene i Fredrikstad og har stor erfaring fra over 30 000 konsultasjoner. Hun har gått STACs videreutdannelser i korrektiv – og funksjonell trening (STAC professional, STAC Grundtränare).

 

Pernilla har også videreutdannelse i medisinsk akupunktur og KISS/KIDD (behandling av barn). Erfaring med ergonomisk rådgivning og behandling på bedrifter.

Spesielle interesseområder er hodepine, nakke- og skulderproblematikk, stressrelaterte plager og behandling av barn.

IMG_8152_edited.jpg

Halvor Elverhøi

Halvor Elverhøi har jobbet i Fredrikstad siden han tok eksamen på Naprapathögskolan 1998. Halvor var med å starte Fredrikstads første naprapatklinikk. Han har gått alle STACs videreutdannelser (STAC Professional, STAC Grundtränare og STAC Elittränare) samt har videreutdannelse i medisinsk akupunktur og bedriftshelsetjeneste. Halvor har tidligere jobbet som naprapat for bandylandslaget herrer og innebandylandslaget for damer og herrer.

 

Han jobber i dag som fysisk trener og naprapat for Sarpsborg 08 samt har hjulpet til med det fysiske treningsopplegget til et antall idrettsutøvere og lag (bl.a. Halden Topphåndball, Halden Håndballklubb og Ringerike Panthers). Han er en av landets første naprapater med god erfaring fra over 30 000 konsultasjoner.

IMG_8140_edited.jpg

Ole Weel Sanne

Ole Weel Sanne er en naprapat som tok eksamen på Naprapathögskolan 2009. Ole begynte som naprapat på klinikken sommeren 2014, men han har tidligere arbeidserfaring fra Jönköping, Nässjö og Råde. Han har Legitimation fra Socialstyrelsen i Sverige, samt videreutdannelse i idrettsmedisin. Han er en naprapat med god erfaring fra over 10 000 konsultasjoner.

 

I 2009 hadde Ole en stilling i HV71 som naprapat for klubbens U18 og U20 spillere.
Ole har fullført STAC Professional 1 & 2, og har også spesialisert seg på funksjonell- og korrektiv trening som STAC Grunntrener.