top of page

Uansett om du er nybegynner, har en skade, er en ivrig mosjonist eller er toppidrettsutøver – vi kan hjelpe deg!

Trening

På Fredrikstad Naprapat & Idrettsklinikk har vi meget god kompetanse på trening, og du kan føle deg trygg på at du får et bra treningsopplegg. Vi er opptatt av at du skal starte treningen fra det nivået du befinner deg på, bygge en sterk basisstyrke og steg for steg trene deg opp mot det som er målsetningen. For å finne de fysiske svakhetene gjør vi en screening, som forteller oss hva som bør legges vekt på i treningen. Grunnleggende øvelser for å styrke kjernemuskulaturen og skape en god bevegelighet, er starten på veien mot dine mål! Deretter trapper vi gradvis opp treningen med alt som skal til for å nå dine mål.

Uansett om du er nybegynner, har en skade, er en ivrig mosjonist eller er toppidrettsutøver - vi kan hjelpe deg!

 

Vi holder til i samme lokaler som Sporty24, som vi har et tett samarbeid med. Vi har full tilgang til treningsfasilitetene for både testing og treningsoppfølging.

 

Screening – For å få best resultat!

Vi starter alltid samarbeid med en ny kunde med en nøye screening av personens evne til å tåle trening, fysiske begrensninger og muligheten for at de kan utvikle stabilitet, kraft og balanse som tilsvarer det miljø kunden skal være i. Hvordan vi legger opp screeningen styres til en viss grad av din egen målsetning, din idrett eller ditt yrke.

For mer informasjon, ta kontakt med oss på tlf. 69001440 eller mail post@freni.no.

bottom of page