top of page

Idrettspakken

UTNYTT HELE DITT POTENSIAL

Om du vil ta ut hele potensialet ditt holder det ikke å trene i maskiner på treningsstudio i lavsesongen! Et standard treningsprogram rekker heller ikke særlig langt, og det samme gjelder dårlig planlagt styrketrening ved siden av den spesifikke idrettstreningen.

Vi tilbyr derfor IDRETTSPAKKEN!

Det gjøres en målrettet screening, fysiske tester, en profesjonell analyse og en kravspesifikasjon for hva du ønsker å oppnå for at vi skal kunne skape et opplegg som tar hånd om de viktigste biomotoriske variablene.

Etter screening og idrettsspesifikke tester, lager din coach på FRENI et profesjonelt og individuelt designet program og treningsperiodisering. Med IDRETTSPAKKEN får du et spesialtilpasset program som gjør deg bedre på det DU ønsker å bli bra på!

Dette er IDRETTSPAKKEN:

  • Vi screener din kropp, dvs undersøker din bevegelighet, stabilitet og styrke i tre plan i forhold til hva som kreves for ”din idrett”.

  • Vi tester også noen av de viktigste biomotoriske faktorene i din idrett, for eksempel styrke og balanse, maksstyrke uten tidskrav, kraftutvikling i forhold til hastighet og tid, powerutholdenhet, anaerob utholdenhet osv.

  • Vi designer et individuelt treningsprogram og periodiseringsforslag som adresserer alt fra bevegelighet og balanse til styrke og stabilitet som du i utgangspunktet bør ta tak i for å ta det første skrittet på vei mot dine nye mål.

bottom of page